Europroof premium

Gyakori kérdések

 

VAN LEHETŐSÉG KIPRÓBÁLNI A RENDSZERT?

Természetesen van. Ide kattintva igényelheti a teszt rendszerünket, melyet 30 napig ingyenesen kipróbálhat!

 

VAN BÁRMILYEN KÖTELEZETTSÉGEM, HA EGYEZTETEK EGY BEMUTATÓ IDŐPONTOT?

A bemutató semmilyen kötelezettséggel nem jár, ingyenes. A bemutatókat mind személyesen, mind az online térben is meg tudjuk tartani. Célunk, hogy minél teljesebb képet kapjon a programunk működéséről.

 

MENNYI IDEIG TART AZ EUROPROOF PREMIUM BEVEZETÉSE?

A bevezetési időtartam rengeteg tényezőtől függ, legfőképpen, hogy mekkora az Ön cége, hányan fogják használni a szoftvert, mekkora csoportokban tudjuk az oktatást megtartani, így erre pontos választ ismeretek hiányában nem tudunk adni, amennyiben minket választ, szakértő kollégánkkal történő egyeztetések során ezt is részletesen át fogják beszélni.

 

ELÉRHETŐ AZ EUROPROOF PREMIUM BÖNGÉSZŐBŐL?

Sajnos nem, programunk csak 64 bites Windows operációs rendszeren, asztali alkalmazásként érhető el.

 

MI TARTOZIK HOZZÁ A BEVEZETÉSHEZ?

Bevezetési szolgáltatásunk része a programunk telepítése a kijelölt számítógépekre, a szerver és az adatbázis kialakítása, a cégadatok beállítása, felhasználók regisztrációja. Testreszabási szolgáltatásunk során kialakítjuk az Önöknek legmegfelelőbb bizonylati képeket, paramétereket, felhasználói jogosultságokat. A programunk komplexitásából kifolyólag, ha igénylik, 8-10 fős csoportokban szakértő kollégánk segítségével megtanulhatják az Europroof Premium rendszer teljeskörű használatát.

 

MIRE VAN SZÜKSÉGEM, HOGY BEVEZESSEM AZ EUROPROOF PREMIUMOT?

Meg kell különböztetnünk, ha Ön megvásárolja vagy bérelni szeretné az Europroof Premium rendszert. Bérlés esetén, a kliens számítógépekre feltelepítjük az Europroof Premium programot, a szerver számítógépet biztosítjuk az Ön számára! Vásárlás esetén az Europroof Premium rendszer használatához szükséges egy adatbázis szerver kialakítása, illetve a kliensprogramunk telepítése az Önök által kijelölt 64 bites Windows operációs rendszerrel működő számítógépeire. Természetesen teljeskörű szolgáltatást nyújtunk, így az említett hardware követelmények teljesítésében is örömmel nyújtunk segítséget!

 

MILYEN CÉGEKNEK AJÁNLJÁK AZ EUROPROOF PREMIUMOT?

Az Europroof Premium vállalatirányítási rendszert kereskedelmi, e-kereskedelmi vagy gyártó profillal rendelkező kis és közép vállalkozások számára ajánljuk.

 

VAN-E LEHETŐSÉG EGY-EGY MODULT ÖNÁLLÓAN MEGVÁSÁROLNI/BÉRELNI?

Rendszerünk moduláris felépítésű, így a modulokat lehetséges külön-külön megvásárolni, azonban minden esetben szükséges az Europroof Premium Keretrendszer megvásárlása, bérlése.

 

MILYEN KÖLTSÉGEKKEL JÁR AZ EUROPROOF PREMIUM BEVEZETÉSE?

Ahogyan a bevezetés időtartama is, a költségek alakulása is számos tényezőtől függ, például a használni kívánt moduloktól, a felhasználó számtól. Amennyiben érdekesnek találja a szoftverünket, kérjük használja a weboldalon található „Kapcsolat” menüpontot és szakértő kollégánk néhány munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot, pontos árajánlatot ad az igények ismeretében!

 

VAN LEHETŐSÉG VÁSÁRLÁS ESETÉN A RÉSZLETFIZETÉSRE?

Igen, lehetőséget biztosítunk a részletekben történő fizetésre egy partnerünk által kínált lízingkonstrukció keretében. További, részletes tájékoztatás érdekében kérjük keressen minket bizalommal!